Pagina 1 van 1

Malini Faasen

BerichtGeplaatst: za sep 03, 2016 12:48
door An'drei
New York Londen Milaan Parijs

Afbeelding

A stylish city guide

New York, Londen, Milaan en Parijs: vier steden die het modebeeld bepalen en waar trends geboren worden. Steden die modeliefhebbers in hun hart hebben gesloten en die ze regelmatig bezoeken. Steden waar je vaak kort bent en je je tijd niet wilt verspillen aan de verkeerde plekken. Of het zoeken naar de juiste.

Mode-journaliste Malini Faasen en illustrator Hyshil Sander kennen de steden, maar belangrijker: ze weten wie waar komt en waarom. In deze compacte gids (hij past in je clutch!) tippen zij upcoming plekken die er straks toe doen en plekken die de tand des tijds hebben doorstaan. Prachtig geïllustreerd 117 zorgvuldig geselecteerde adressen om kwalitatief het meeste uit elke stad te halen Genoeg ruimte voor eigen notities Vier steden in één gids! Inclusief selecties voor een dagje Beauty (alles rondom schoonheid en verzorging), Sweet (voor de zoetekauw), Culture (kunstzinnige verrijking) en Green (rust in een hectische metropool).

Over de auteur
Malini Faasen is journalist. Momenteel werkt ze als redacteur bij De Wereld Draait Door met als specialisatie Mode en Crime. Ook schreef ze (reis-)artikelen voor Grazia en Glamour.

Over de illustrator
Hyshil Sander is illustrator en designer voor onder andere Nationale Opera & Ballet, Brandt & Levie, Wendy Magazine, Lennebelle jewelry en Het Volkshotel. Als vormgever werkte ze onder meer voor Vogue en Elle.

Nederlands
Unieboek | Het Spectrum
6 september 2016

Re: Malini Faasen

BerichtGeplaatst: za sep 03, 2016 17:28
door motormuis
Niet voor mij


Lidy
Verzonden vanaf mijn iPad met behulp van Tapatalk.

Re: Malini Faasen

BerichtGeplaatst: wo sep 21, 2016 15:12
door Nicky
dit lijkt me leuk voor de liefhebber

Re: Malini Faasen

BerichtGeplaatst: wo sep 21, 2016 21:17
door motormuis
Niet voor jou dus?


Lidy
Verzonden vanaf mijn iPad met behulp van Tapatalk.

Re: Malini Faasen

BerichtGeplaatst: do sep 22, 2016 11:56
door Nicky
trekt me niet echt