Pagina 1 van 1

Dannis Kramers

BerichtGeplaatst: do jan 26, 2017 07:27
door Rob/Beldaran
'King Coke' - Dannis Kramers - 2017

Afbeelding

'King Coke' is een keiharde, supersnelle, filmische misdaadroman, vol cynische humor, waanzinnige drugsbaronnen en warlords.

Het is de zomer van 1988. Na hun eindexamen ligt de wereld van Mick en zijn vrienden aan hun voeten. Maar na een fatale lsd-trip, waarbij een vriendin verongelukt, lukt het Mick niet meer een normaal leven te leiden. Hij stort zich in de Brabantse wietteelt. Maar Mick belandt al gauw in de veel hardere Amsterdamse onderwereld en werkt zich in razend tempo omhoog tot de top van de narco's in de Gouden Driehoek, Afghanistan en Colombia. Een duizelingwekkende trip begint, waar niet zomaar aan te ontsnappen is... Eén laatste grote deal moet Micks vrijheid betekenen. Kan hij het onmogelijke voor elkaar krijgen en een nieuw leven zonder drugs en geweld beginnen?

Publicatiedatum 24 mrt 2017; Pagina’s 384; Uitgeverij Xander

Re: Dannis Kramers

BerichtGeplaatst: do jan 26, 2017 21:08
door motormuis
Mmm ik weet het niet, even afwachten wat de anderen ervan vinden.


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk

Re: Dannis Kramers

BerichtGeplaatst: do feb 16, 2017 09:39
door Nicky
trekt me niet echt

Re: Dannis Kramers

BerichtGeplaatst: ma mei 08, 2017 11:07
door Rob/Beldaran
Ik heb hem net uit en hetgeen wat de uitgever mee heeft gegeven klopt absoluut. 'King Coke' is een echte topper, een hard en meedogenloos verhaal wat van het begin tot aan het eind voort dendert :5:

Re: Dannis Kramers

BerichtGeplaatst: di mei 09, 2017 10:01
door Nicky
hard en meedogenloze verhalen is niet echt mijn ding
vandaar dat hij me niet trok

Re: Dannis Kramers

BerichtGeplaatst: wo aug 15, 2018 12:35
door Rob/Beldaran
'Wraak' - Dannis Kramers - 2018

Afbeelding

'Wraak', is het even cynische, waanzinnige en gruwelijke vervolg van 'King Coke': Kramers is een Nederlandse meester van internationale allure.

De Nederlandse Mick zit na een mislukte drugsdeal een lange gevangenisstraf uit in de beruchte Colombiaanse gevangenis La Modelo. Mick zint op wraak op topcrimineel Chucho van het Popayánkartel, die zijn vrouw vermoordde en zijn dochter ontvoerde. Na een verlinkte deal met cocaïne en Sovjetwapens belanden een Chicanogangster uit LA genaamd Tiberio en een Bosnische elitesoldaat, Prilaz, ook door toedoen van de machtige Chucho bij Mick achter de tralies. De drie mannen sluiten een hechte vriendschap en hebben in hun cel alle tijd om de ultieme wraakactie op Chucho te organiseren. Maar dan moeten ze eerst ontsnappen uit de hel op aarde. Wraak is een rit door de krochten van de internationale onderwereld. Het neemt je mee naar de achterbuurten van LA en belegerd Sarajevo, tot de hel van een Colombiaanse gevangenis.

Publicatiedatum 26 sep 2018; Pagina's 484; Uitgeverij Xander

Re: Dannis Kramers

BerichtGeplaatst: wo aug 15, 2018 20:20
door Nicky
ik sla weer over