Pagina 1 van 1

Maes & Wade

BerichtGeplaatst: vr jan 13, 2017 07:24
door Rob/Beldaran
'Pan' - Ria Maes & Aron Wade - 2017

Afbeelding

Pan, de naam van een mythische god, geschreven in het bloed van gekeelde slachtoffers. Antwerpen slaapt niet meer. De stad is in de ban van een seriemoordenaar. Wetsdokter Tom Beckx krijgt de lijken op zijn snijtafel. Samen met rechercheurs Suzanne Jacobs en Raoul De Vuyst gaat hij koortsachtig op zoek naar de sadistische moordenaar. Een zoektocht die voor hem alsmaar persoonlijker wordt. Opgehitst door de pers en met de hete adem van de politiek in zijn nek gaat de wetsdokter soms een stap te ver en waant hij zich zelf een rechercheur. Kan hij de god van het woud stoppen.

Publicatiedatum 20 feb 2017; Pagina’s 250; Uitgeverij Houtekiet

Re: Maes & Wade

BerichtGeplaatst: do jan 19, 2017 19:45
door Nicky
weet ik nog niet

Re: Maes & Wade

BerichtGeplaatst: vr jan 20, 2017 09:53
door motormuis
Trekt me niet.


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk

Re: Maes & Wade

BerichtGeplaatst: vr jan 04, 2019 14:28
door Rob/Beldaran
Maes & Wade – ‘Meester Dood’ – 2019

Afbeelding

'Beste lezer,

Wij kennen elkaar, jij en ik. De reis van het leven maken we samen, vanaf de dag van je geboorte. Voor jou kan die reis niet lang genoeg duren en daarom probeer je mij angstvallig te ontwijken en van je af te houden. Je praat niet over mij, moffelt me weg. En toch… op een dag kijken jij en ik elkaar recht in de ogen. Het lot daaraan ontkomt geen mens. Vrees mij niet, maar aanvaard mijn komst, zeer genegen,'

Meester Dood

Na de zaak Pan worstelt wetsdokter Tom Beckx meer dan ooit met zichzelf en zijn duistere verleden. Als hem van hogerhand psychiatrische hulp wordt opgedrongen, is hij hier hoegenaamd niet blij mee. Door het graven in zijn verleden lijkt hij de grip op het heden te verliezen. Het patroon dat hij ziet in een aantal schijnbaar natuurlijke overlijdens wordt door rechercheur Raoul en zijn nieuwe collega Alexandra dan ook niet au sérieux genomen.

Publicatiedatum 15 feb 2019; Pagina’s ?; Uitgeverij Houtekiet

Re: Maes & Wade

BerichtGeplaatst: vr feb 15, 2019 17:59
door Nicky
lijkt me erg somber